Γεωργιάδης σε αγρότη: Εσύ τα έσπειρες με τον Τσίπρα - Να πας στην Κουμουνδούρου
NewsroomΣυνάντηση με αγρότες τευτλοπαραγωγούς στο εργοστάσιο ζάχαρης Πλατέος, πραγματοποίησε την Παρασκευή (15/11) ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Μετά την συνάντηση οι δυο πλευρές είχαν διάλογο για το τι θα γίνει με τη φετινή παραγωγή και με ποια τιμή αναμένεται να απορροφηθεί από την αγορά. Αφού ο παριστάμενος με τον επενδυτής Χρήστος Καραθανάσης ανέφερε ότι το προϊόν θα πληρωθεί με 32 ευρώ τον τόνο. Αμέσως από την πλευρά των αγροτών υπήρξαν αντιδράσεις καθώς όπως ανέφεραν μόνο τα μεταφορικά κοστίζουν 15 ευρώ καθώς θα αναγκάζονται να πηγαίνουν στην Λάρισα.
«Ωραία λύση δώσατε κύριε υπουργέ» είπε ένας από τους αγρότες. Τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον παραγωγό: «Άμα έχει καλύτερη (τιμή) δώσε τα αλλού, αγόρι μου. Εσύ τα έσπειρες με Τσίπρα. Να πας στην Κουμουνδούρου».
- Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
- Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
- «Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση