Viral|28.11.2019 17:56

Madonna και Lady Gaga: Το μπάνιο σε παγάκια «πονάει» τους followers (pics)

Newsroom

Madonna και Lady Gaga κάνουν μπάνιο σε παγάκια και η χαμηλή θερμοκρασία κάνει τους followers να σχολιάζουν με δέος. Η Μαντόνα με μία ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε το κοινό της πως αναγκάζεται να ακυρώσει τρεις συναυλίες της στην Βοστώνη, από την περιοδεία «Madame X», λόγω «αφόρητου πόνου». Για να τον αντιμετωπίσει κάνει - μεταξύ άλλων - μπάνιο σε πάγο!

«Παρακαλώ συγχωρείστε αυτήν την αναπάντεχη τροπή. Το να κάνω τα σόου μου κάθε βράδυ μου φέρνει τόση χαρά και η ακύρωση είναι κάτι σαν τιμωρία για εμένα αλλά ο πόνο που βιώνω αυτή τη στιγμή είναι αφόρητος και πρέπει να ξεκουραστώ, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών ώστε να επιστρέψω πιο δυνατή και καλύτερη για το ταξίδι της Madame X μαζί σας», έγραψε η 61χρονη τραγουδίστρια. H Μαντόνα πόσταρε πριν λίγες μέρες το μπάνιο σε παγάκια που κάνει μετά από κάθε σόου και οι followers σχολίασαν πώς φαίνεται να είναι μια επίπονη διαδικασία. 

T

Και η Lady Gaga ακολουθεί αυτή την πρακτική αποθεραπείας μετά από κάθε απαιτητικό live σόου της. Στις αναρτήσεις της Gaga στο Instagram οι θιασώτες της εκφράζουν σοκ και δέος με το θάρρος και την υπομονή της να βυθιστεί και να καθίσει 20 λεπτά μέσα σε μια μπανιέρα με παγάκια. Η ποπ σταρ γράφει σε ανάρτησή της «Ρουτίνα μετά το σόου: μπάνιο σε πάγο για 5-10 λεπτά, καυτό μπάνιο για 20, και μετά πάλι παγάκια για 20». Η Gaga έχει δηλώσει πως υποφέρει από ινομυαλγία, μια χρόνια διαταραχή, που χαρακτηρίζεται από διάχυτο μυοσκελετικό πόνο. Ένα είναι σίγουρο: Μην το επιχειρήσετε χωρίς τη συμβουλή γιατρού!

T
T

Lady GagaMadonnaπαγάκια