Viral|06.12.2019 20:17

Αλληλεγγύη ετών 5: Πήγαν ως κοινό στην πράξη υιοθεσίας του φίλου τους

Μαίρη Τσίνου

Ένα πεντάχρονο αγόρι στο Μίσιγκαν εμφανίστηκε σε δικαστήριο στο Grand Rapids την Πέμπτη για επικύρωση υιοθεσίας με τους ανάδοχους γονείς του, ενώ τον συνόδευε ένα πλήθος... ασυνήθιστων υποστηρικτών. Όλοι οι συμμαθητές του πεντάχρονου Μάικλ από το νηπιαγωγείο ήταν παρόντες στο ακροατήριο κρατώντας ξυλάκια με μεγάλες κόκκινες και ροζ καρδιές για να δείξουν την υποστήριξή τους.

Ο θετός πατέρας του Μάικλ είπε στο CNN ότι το αγαπημένο του σημείο σε όλη την διαδικασία επικύρωσης της υιοθεσίας ήταν όταν ο δικαστής ζήτησε από όλους όσοι βρίσκονταν στο ακροατήριο να εξηγήσουν τι σημαίνει ο Μάικλ για αυτούς. Οι συμμαθητές του μικρού Μάικλ από το νηπιαγωγείο έδωσαν τις πιο συγκινητικές απαντήσεις στον δικαστή όπως «Αγαπώ τον Μάικλ» ή «Είναι ο καλυτερός μου φίλος». Πρόσθεσε ότι ο δικαστής δήλωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που μια ολόκληρη τάξη νηπιαγωγείου βρέθηκε σε ακρόαση στην αίθουσα του δικαστηρίου.

T

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του CNN, η μητέρα του Μάικλ σχολίασε ότι ήταν η δασκάλα του γιου της, η κ. McKee, που είχε την ιδέα να πάνε όλοι οι συμμαθητές του στο δικαστήριο. Η McKee γνώριζε ότι η υιοθεσία θα ολοκληρωθεί σύντομα και σε συνεννοήση με τους γονείς του πεντάχρονου αποφάσισαν να κάνουν την μεγάλη ημέρα ιδιαίτερα ξεχωριστή για τον Μάικλ. Η δασκάλα του οργάνωσε όλη τη διαδικασία, κανόνισε το σχολικό λεωφορείο που θα μετέφερε τα παιδιά και πρόσφερε στους μαθητές της μια αξέχαστη εμπειρία.

Οι νέοι γονείς του Μάικλ είναι παντρεμένοι εδώ και δέκα χρόνια και ο μικρός ζει μαζί τους από την περασμένη Ημέρα των Ευχαριστιών. «Δεν είχαμε παιδιά πριν από αυτό, και τα πράγματα έγιναν αρκετά βιαστικά», ανέφερε ο πτέρας του. Οι περήφανοι γονείς δήλωσαν ότι ο χαρισματικός γιος τους λατρεύει τον χορό, το κολύμπι, το μπασκετ και το ποδόσφαιρο. Οι γονείς του είναι έκπληκτοι με το πόσους φίλους έχει ο μικρός και ο πατέρας του σχολίασε ότι μια από τις ομορφότερες στιγμές του περασμένου έτους ήταν τα παιδιά που καλοσώρισαν τον Μάικλ στα σπίτια τους.

υιοθεσίαΜίσιγκαν