Viral|22.12.2019 11:18

Η Tyra Banks για το GNTM: Έχει δικαίωμα να κάνει μήνυση για τις 2 νικήτριες;

Newsroom

Το φιάσκο του τελικού του GNTM 2 έφτασε να απασχολήσει και τη δημιουργό του αμερικανικού ριάλιτι «Next Top Model», Τάιρα Μπανκς (Tyra Banks). Η 46χρονη επιχειρηματίας, τηλεπερσόνα, συγγραφέας, ακτιβίστρια και πρώην μοντέλο έκανε μια ανάρτηση στο Twitter με την οποία ζήτησε να ενημερωθεί για το τι συνέβη με τον ελληνικό τελικό του ριάλιτι μοντέλων. 

Η δημιουργός του America’s Next Top Model θορυβήθηκε από τα δεκάδες σχόλια για το ελληνικό GNTM και ρώτησε: «Ακούω πολλά για το Greece's Next Top Model. Μπορεί κάποιος (φαν ή παραγωγοί) να μοιραστούν τι συνέβη; Δεν ελέγχω τις διεθνείς εκδόσεις του Top Model, αλλά εξακολουθώ να νοιάζομαι».

T

Τα μηνύματα στον λογαριασμό της Τάιρα Μπανκς φαίνεται ότι ήταν πάρα πολλά, ενώ η ανάρτησή της έδωσε νέα τροφή στους χρήστες του Twitter οι οποίοι συνέχισαν να σχολιάζουν αρνητικά την πλατφόρμα του Star.gr που έπεσε πριν καν ανοίξει και τις δύο νικήτριες που θα έπρεπε να είναι μία, ζητώντας την επέμβαση της Τάιρα για να ακυρωθεί το αποτέλεσμα που θεώρησαν κάποιοι άδικο και παράνομο. Και ενώ δεν έχουν τελειωμό τα βιτριολικά σχόλια κάτω από κάθε ποστ στο Instagram του gntmgr, το Star εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την αποτυχία της πλατφόρμας να «σηκώσει» την ψηφοφορία του τελικού GNTM.

T

Πολλοί χρήστες σχολίασαν χιουμοριστικά την ανάμιξη της Tyra στο ελληνικό φιάσκο, όμως όπως ανέφερε και η ίδια στο post, δεν ελέγχει τις διεθνείς «παραλλαγές» του ριάλιτι, και άρα το πιο πιθανό είναι να μην ασχοληθεί περαιτέρω με την ανάδειξη των δύο Ελληνίδων νικητριών, της Άννας -Μαρίας Ηλιάδου και της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Η Tyra επανήλθε δείχνοντας το πιο «politically correct» πρόσωπό της, λέγοντας: «Διαβάζω τα σχόλια και τώρα έχω μια γενική κατανόηση. Στους φανς: Καταλαβαίνω ότι είναι χάλια όταν επενδύεις και παρακολουθείς και συμβαίνει αυτό. Είναι το γαμώτο!! Στους παραγωγούς: Ξέρω ότι θα ακούσετε τους φανς και θα δουλέψετε υπερωρίες για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον. Στις νικήτριες: (καρδιά και φιλί)  

T

Δείτε μερικά σχόλια των Ελλήνων χρηστών του twitter για την Tyra Banks:

T
T
T

T
T
T

Ποια είναι η Tyra Banks - Μοντέλο από τα 15, υπέρμαχος της γυναικείας ενδυνάμωσης 

Υπήρξε μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον χώρο του modeling. Τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει αποτραβηχτεί από τα catwalks, καθώς την έχει κερδίσει η τηλεόραση. Μετά τα χιλιόμετρα στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας, η Τάιρα πέρασε στο χώρο της τηλεόρασης δημιουργώντας την επιτυχημένη εκπομπή America's Next Top Model, ενώ συμμετείχε και ως κριτής στο America's Got Talent.

Το διάσημο μοντέλο γεννήθηκε στην Καλιφόρνια στις 4 Δεκεμβρίου του 1973. Είναι κόρη μιας φωτογράφου της ΝΑΣΑ και ενός συμβούλου πληροφορικής. Στα 15 της άρχισε να ασχολείται με το modeling, ενώ συγχρόνως φοιτούσε σε σχολείο στο Los Angeles. Την απέρριψαν έξι φορές σε μεγάλα πρακτορεία μόδας, ώσπου τελικά στα 16 της έκλεισε συμβόλαιο με το Elite Model Management. Το 1991 πήρε μέρος σε 25 επιδείξεις μόδας στο «Paris fashion week».

T

Δεν άργησε να κάνει και τα πρώτα της εξώφυλλα στα περιοδικά, με πρώτο και καλύτερο το Elite. Έκανε πασαρέλα για τους οίκος μόδας Chanel, Valentino, Fendi και άλλους. Η Τάιρα Μπανκς ήταν πάντα συμφιλιωμένη με τις καμπύλες της και τώρα στα 46 της χρόνια δηλώνει ότι έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ. Η Μπανκς πόζαρε με κίτρινο μπικίνι για τον φακό του Sports Illustrated 2019, ένα περιοδικό στο οποίο ξεκίνησε την καριέρα της. Μάλιστα ένα από τα πιο σέξι εξώφυλλά της στο SI ήταν εκείνο του 1997.

tyra_bakns_sports_illustrated

Η Τάιρα Μπανκς ανακοίνωσε πρόσφατα τη δημιουργία του θεματικού πάρκου ψυχαγωγίας, το «Modelland». Το πάρκο θα λειτουργήσει στο υπαίθριο εμπορικό κέντρο Santa Monica Place, στη Σάντα Μόνικα, στην Καλιφόρνια. Θα έχει έκταση 1.950 τ.μ., θα περιλαμβάνει καταστήματα, εστιατόρια και προτρέπει τους επισκέπτες να «γίνουν η ονειρεμένη εκδοχή του εαυτού τους». 

Next Top ModelΤάιρα ΜπανκςGNTMτελικός GNTMStar TV