Viral|24.12.2019 13:30

Adele: Αγνώριστη η τραγουδίστρια ποζάρει με τον Άγιο Βασίλη (pic)

Newsroom

Τους τελευταίους μήνες η Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele απασχολεί τα media με την προσωπική της ζωή και την αλλαγή στην εμφάνισή της. Η 31χρονη τραγουδίστρια του «Hello» φημολογείται ότι μετά τον χωρισμό της έχει δεσμό με τον γοητευτικό ράπερ Skepta (ο οποίος είναι πρώην σύντροφος του top model Ναόμι Κάμπελ). Η Αντέλ χάνει κιλά με γρήγορους ρυθμούς και οι followers της στο instagram σχολιάζουν ότι έχει γίνει «άλλος άνθρωπος».

Στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ σατέν φόρεμα και φωτογραφήθηκε με τον χαρακτήρα Grinch, αλλά και τον Άγιο Βασίλη. Στις φωτογραφίες που πόσταρε η ίδια στο Instagram φαίνεται πιο κομψή και πιο αδύνατη από ποτέ. H Βρετανίδα superstar έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην μέχρι τώρα καριέρα της, αλλά η προσωπική της ζωή δεν είναι σπαρμένη με ροδοπέταλα. Μετά από 8 χρόνια σχέσης και ένα παιδί, χώρισε πρόσφατα με τον σύζυγό της, Σάιμον Κονέσκι, ενώ το τελευταίο διάστημα απέχει και από τη μουσική βιομηχανία.  

Σύμφωνα με τη Sun έχει κόψει τη ζάχαρη, κάνει προπονήσεις με βάρη και προσέχει τη διατροφή της. Σύμφωνα με τη Mirror, το «χεράκι» του στη μεταμόρφωση της Αντέλ έχει βάλει και η μέθοδος The Body Coach του Joe Wicks.

T

Αντέλ