Viral|23.06.2020 13:49

Τα celebrity fashion looks που έγιναν viral το 2019 - Τζένιφερ Λόπεζ στην κορυφή

Newsroom

Η μόδα κάνει κύκλους και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι celebrities. Πολλές φορές προτιμούν να εμφανιστούν με looks τα οποία είναι vintage, είναι εκκεντρικά ή είναι πολύ fashion forward.

Εμείς βρήκαμε τα looks που έγιναν viral το 2019 και σας τα δείχνουμε. Στην πρώτη θέση η Τζένιφερ Λόπεζ. Η Λατίνα ποπ σταρ εντυπωσίασε τους πάντες όταν περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Versace στο Μιλάνο με το iconic πράσινο φόρεμα που είχε φορέσει και το 2000 στα Grammy Awards.

Τα φώτα στην πασαρέλα χαμήλωσαν, στις οθόνες της επίδειξης εμφανίστηκε μια εικόνα της μηχανής αναζήτησης της Google, η οποία συνοδεύτηκε από τη φράση: «Οκ, Google, δείξε μου το τζανγκλ φόρεμα Versace» και η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε στο σόου του ιταλικού οίκου, φορώντας μια ανανεωμένη εκδοχή του ρούχου εκείνου που έγινε viral είκοσι χρόνια πριν.

To πράσινο φόρεμα είναι σήμερα γνωστό ως «bamboo green dress» και «jungle dress», ενώ φορέθηκε για πρώτη φορά στα Βραβεία Grammy το 2000. Παράλληλα, πέρασε στην ιστορία ως ένα από τα πιο διάσημα ρούχα της ποπ κουλτούρας. Πριν από την εκρηκτική Λατίνα, το φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ είχαν φορέσει τόσο η ίδια η Ντονατέλα Βερσάτσε, όσο και η Τζέρι Χάλιγουελ. Μέχρι και το 2012, κοσμούσε το μουσείο των μουσικών βραβείων Grammy στο Λος Άντζελες, όμως η Τζένιφερ Λόπεζ το ζήτησε πίσω και έτσι πλέον βρίσκεται στη ντουλάπα της.

Η ανάρτηση της Jlo έχει συγκεντρώσει 15.300.000 views στο Instagram.

T

Τζένιφερ Λόπεζ