Γυμνή φιλανθρωπία: Μοντέλο πουλάει selfies για να βοηθήσει την Αυστραλία
NewsroomΤο ποσό των 300.000 δολαρίων για την Αυστραλία που δοκιμάζεται από φονικές πυρκαγιές ισχυρίζεται ότι έχει συγκεντρώσει -σύμφωνα με δημοσιεύματα- το μοντέλο Κάιλεν Γουόρντ (Kaylen Ward), πουλώντας γυμνές της φωτογραφίες σε κάθε ένα άτομο που υπόσχεται να δώσει τουλάχιστον 10 δολάρια σε μια από τις οργανώσεις που η ίδια έχει επιλέξει. Το ποσό, σύμφωνα με τα ξένα media, μπορεί μέχρι σήμερα να έχει φτάσει τα 700.000 δολάρια.
Η κίνηση της αυτή, ωστόσο, δεν ενθουσίασε το Instagram, το οποίο μπλόκαρε τον λογαριασμό της, επικαλούμενο τον κανονισμό του που απαγορεύει τις γυμνές αναρτήσεις.
Η 20χρονη Κάιλεν είναι γνωστή στο Twitter ως «Η Γυμνή Φιλάνθρωπος» (The Naked Philanthropist) και η αμφιλεγόμενη καμπάνια της την έκανε διάσημη μέσα σε μερικά εικοσιτετράωρα. Σε ανάρτησή της η Κάιλεν ισχυρίζεται ότι οι γονείς της την έχουν αποκληρώσει και ο αγαπημένος της δεν της μιλάει πια, αλλά όλα αυτά δεν την πτοούν, αρκεί να σώσει τα ... κοάλα.
- «Καταστροφή, σαν να μπαίνεις σε μαύρη τρύπα»: Στάχτες και απόγνωση σε Ψάθα και Πόρτο Γερμενό
- Ο καιρός μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο: Ποιες πόλεις θα δουν 40αρια και πότε - Η ανάλυση Κολυδά
- Κοντά σε συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν; «Προσχέδια ανταλλάσσονται συνεχώς» λέει το Κατάρ
- Τι θα συμβεί όταν ο πύραυλος της SpaceX συγκρουστεί με τη Σελήνη και κατά πόσο θα επηρεαστεί η Γη