Viral|25.02.2020 14:44

ΕΠΣ Φθιώτιδας - Ο ορισμός του πέναλτι! Επική «βουτιά» παράγοντα για «κλωτσιά αντιπάλου»

Newsroom

Στην κωμική ταινία του Σταύρου Τσιώλη «ας περιμένουν οι γυναίκες», ο Γιάννης Ζουγανέλης τσακώνεται με τον Σάκη Μπουλά για ένα πέναλτι σε αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ με τον πρώτο να απαντά σε ερώτηση μιας εκ των κυριών που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τον καυγά των δύο «ήταν πέναλτι κύριε Πάνο;» για να της απαντήσει ο Ζουγανέλης «ο ορισμός του πέναλτι κυρία μου!»

Ο «ορισμός του πέναλτι» έλαβε χώρα και στο επεισοδιακό Δ.Σ.της ΕΠΣ Φθιώτιδας, όταν ο εκπρόσωπος του Παμμωλιακού και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, Τάσος Σπυρίδωνος έκανε δηλώσεις έχοντας δίπλα του τον Κώστα Σακελλάρη με τον οποίο διαπληκτιζόταν λεκτικά.

Ξαφνικά την ώρα που μιλούσε στους εκπροσώπους του Τύπου και στην κάμερα του TV STAR Κεντρικής Ελλάδας σωριάστηκε στο πάτωμα. Στη συνέχεια έδειχνε το χτυπημένο πόδι του υποστηρίζοντας ότι τον χτύπησε ο κύριος Σακελλάρης της ώρα που έκανε δηλώσεις.

Δεν μάθαμε ποτέ αν «σφυρίχτηκε» το πέναλτι, αν ο διαιτητής πήγε στο VAR κι αν τελικά αποδόθηκε δικαιοσύνη... Δείτε τη «φάση» και κρίνετε μόνοι σας...

ποδόσφαιροΕΠΣ ΦθιώτιδαςΦθιώτιδα