Viral|31.01.2020 11:10

Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα για Super Bowl: Λατίνες του κόσμου ενωθείτε

Newsroom

Συνέντευξη τύπου στο Μαϊάμι έδωσαν οι δύο Λατίνες σταρς που θα απογειώσουν φέτος με την κοινή τους εμφάνιση το ημίχρονο του Super Bowl 2020. Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα ολοκληρώνουν τις πρόβες τους για την πολυαναμενόμενη εμφάνισή τους, την οποία επισκιάζει ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του, Τζιάνα. Στη συνέντευξή τους μίλησαν για την έμπνευση που θέλουν να δώσουν στις νεαρές Λατίνες σε όλο τον κόσμο να κυνηγήσουν τα όνειρά τους με δύναμη και θάρρος. Η Σακίρα μεγάλωσε στην πόλη Μπαρρανκίγια και η Λόπεζ στο Μπρονξ και ποτέ δεν φαντάζονταν ότι μία μέρα θα τραγουδήσουν στο Super Bowl.

Φυσικά, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τα συναισθήματα και των δύο για τον ξαφνικό χαμό του Κόμπι και της Τζιάνα, με τη Jlo και τη Σακίρα να βουρκώνουν, σημειώνοντας ότι η ζωή είναι εύθραυστη και πρέπει να ζούμε τη στιγμή και να έχουμε μεγάλα όνειρα. Η Λόπεζ και η Σακίρα θα βρεθούν μαζί στην σκηνή για πρώτη φορά στις καριέρες τους σε μια βραδιά που φιλοξενεί τον σημαντικότερο και δημοφιλέστερο ετήσιο αγώνα του αθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Φυσικά τα στιγμιότυπα από την κοινή τους εμφάνιση έγιναν viral με τους θαυμαστές και των δύο να αδημονούν για το σόου που αναμένεται να είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ακριβά των τελευταίων ετών.

T

Η Λόπεζ από την πλευρά της είχε αναφέρει: «Από τότε που είδα τη Νταϊάνα Ρος να πετάει στον ουρανό στο Show Halftime, ονειρεύτηκα να εμφανιστώ στο Super Bowl και τώρα είναι ακόμα πιο ξεχωριστό όχι μόνο, επειδή είναι η 100ή επέτειος του NFL, αλλά και επειδή θα ερμηνεύσω τραγούδια με μία Λατίνα συνάδελφο. Ανυπομονώ να περιμένω να δείξω τι μπορούν να κάνουν τα κορίτσια μας στη μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου».

Η JLo εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου με ένα τσαντάκι πάνω στο οποίο έγραφε την ημερομηνία γενεθλίων της Σακίρα και την ημερομηνία της κοινής τους εμφάνισης (02/02).

T
T

Super BowlΣακίραΤζένιφερ Λόπεζ