Viral|09.02.2020 15:43
Το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» χορεύει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο Παρίσι
NewsroomΟ Θανάσης Αντετοκούνμπο αγαπάει την Ελλάδα και το αποδεικνύει κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία. Αυτό έκανε και στο Παρίσι. Ο αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο και συμπαίκτης του στους Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκε με τον Γάλλο χορευτή, Σαλίφ Γκουέιγ, ζητώντας του συμβουλές για να βελτιώσει τις επιδόσεις του στα αποδυτήρια των Μιλγουόκι Μπακς. Οπως ο ίδιος είπε, έχει αναλάβει να «ανεβάζει ρυθμούς» στα αποδυτήρια της ομάδας του.
Ο Γάλλος χορευτής του έδειξε μερικές από τις δικές του ικανότητες καθώς και τη δική του χορογραφία. Ο Θανάσης χόρεψε λίγο μαζί του, ώσπου αποφάσισε αποφάσισε να του δείξει κάτι διαφορετικό. Έτσι, χόρεψε το πιο γνωστό ζεϊμπέκικο της Ελλάδας, «τραγουδώντας», μάλιστα, μόνος του το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας».
Διαβάστε ακόμη
- «Καμίνι» και η Κεντρική Ευρώπη: Η Γερμανία και η Πολωνία προετοιμάζονται για 40αρια - «Λιώνουν» Γαλλία, Βρετανία και Ελβετία
- «Πάνω από τους μισούς αγνοούμενους θα είναι νεκροί» : Μάχη με το χρόνο και τους μετασεισμούς δίνουν οι διασώστες στη Βενεζουέλα
- Σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα από πυροβολισμό στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου - Δίνει μάχη για τη ζωή της
- Φωτιά στη Βοιωτία: Στη μάχη εναέρια μέσα - Εστάλη 112