Viral|11.02.2020 12:52

Joaquin Phoenix: Η σύντροφος και η μητέρα του κάνουν παρεούλα στα Οσκαρ

Newsroom

Ο Joaquin Phoenix έφυγε από την τελετή των Οσκαρ 2020 με το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Joker», αλλά και με πενταπλάσιους θαυμαστές από ότι είχε ήδη. Η συγκινητική ομιλία του στην παραλαβή του Οσκαρ, οι αγκαλιές με τη σύντροφό του Ρούνεϊ Μάρα και οι πόζες με τη μητέρα του εκτόξευσαν την εκτίμηση του κοινού κατακόρυφα. «Ημουν ένας εγωιστής, ένα κάθαρμα... αλλά μου δώσατε δεύτερη ευκαιρία», είπε μεταξύ άλλων επισημαίνοντας τη σημασία του να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον.

Διαβάστε ακόμα: Κιάνου Ριβς: Πήγε με τη μαμά του στα Oscar 2020 - Το Twitter του έδωσε βραβείο

Ο Χοακίν ολοκλήρωσε την ομιλία του αναφέροντας έναν στίχο του αδικοχαμένου αδελφού του, Ρίβερ Φίνιξ. Ο Ρίβερ ήταν που παρακίνησε τον Χοακίν να γίνει ηθοποιός, λίγο πριν φύγει άδοξα από τη ζωή αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό. Οι κάμερες των φωτογράφων το βράδυ των Οσκαρ εστίασαν στον Joaquin Phoenix και την Ρούνεϊ Μάρα, αλλά ο ηθοποιός είχε φέρει μαζί όλη του την οικογένεια. Εκεί ήταν η μητέρα του Arlyn Phoenix, η αδελφή του Rain Phoenix, αλλά και η άλλη του αδελφή Summer Phoenix.

Η οικογένεια συνόδευσε τον Joaquin και την σύντροφό του στα after-party των Οσκαρ 2020. Η περήφανη μητέρα του ηθοποιού, Αρλίν, ακτιβίστρια η οποία μεγάλωσε τα παιδιά της αρχικά μέσα στους κόλπους μιας αμφιλεγόμενης αίρεσης, ήταν εκεί στη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του. Και τα social media σχολίασαν αναλόγως. 

T
T
T
T

Χοακίν ΦίνιξΌσκαρ 2020Ρούνεϊ Μάρα