Viral|18.02.2020 15:55

Κοροναϊός: Υπάρχουν και εκείνοι που προσπαθούν να προφυλάξουν τα σκυλάκια τους

Newsroom

Από τον Δεκέμβρη που πρωτοεμφανίστηκε έως και σήμερα, ο κοροναϊός έχει προσβάλει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και έχει οδηγήσει στον θάνατο πάνω από 1.700. Οι επιστημονική κοινότητα εργάζεται ακατάπαυστα για την ανεύρεση θεραπείας, ενώ οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας τόσο από την Κίνα όσο και από τον υπόλοιπο πλανήτη είναι ενδεικτικές της κατάστασης αλλά και του φόβου που χαρακτηρίζει τους πολίτες. 

Μέσα στα διάφορα «κλικ» που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του διαδικτύου είναι και ένα από το πρακτορείο Reuters, με δύο σκυλάκια στη Σανγκάη, στα οποία οι ιδιοκτήτες τους έχουν επίσης φορέσει τις ειδικές μάσκες, ώστε να τα προστατεύσουν από τον κοροναϊό. Πρόκειται για ένα θηλυκό και ένα αρσενικό, αν κρίνει κανείς από τα ρούχα που φορούν και βρίσκονται στην αγκαλιά των ιδιοκτητών τους. 

T
T

Πόση αγάπη χωρά σε μια φωτογραφία; Τόση ώστε να πούμε με βεβαιότητα ότι θα είμαστε πάντα με εκείνους που, ακόμη και σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, έχουν τον νου τους εξίσου με τους ανθρώπους τους και στα ζώα τους.

ΚίναΚορονοϊόςζώα