Viral|24.02.2020 12:35
Πέναλτι-ανέκδοτο σε ερασιτεχνικό αγώνα στις Σέρρες - Ακόμα γελάνε στις κερκίδες!
NewsroomΤέτοιο πέναλτι, όπως αυτό που έδωσε διαιτητής σε ερασιτεχνικό αγώνα του σερραϊκού ποδοσφαίρου, δεν έχει ξαναδοθεί!
Στον αγώνα Ροδολίβος-Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-6 για την ΕΠΣ Σερρών, ο διαιτητής Τζουμαλάκης σφύριξε την εσχάτη των ποινών, όταν επιθετικός των φιλοξενούμενων, έπεσε ξαφνικά μόνος του στο έδαφος σαν να τον χτύπησε κεραυνός, ενώ ο πιο κοντινός αμυντικός ήταν στο ένα μέτρο! O αμυντικός τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα, ενώ ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα, παρά τις παραινέσεις του κόσμου να στείλει την μπάλα άουτ.
Οι αποδοκιμασίες ήταν πολλές από την κερκίδα, όπως και τα γέλια. Δείτε το video:
Διαβάστε ακόμη
- Συγκλονίζει η νέα τραγωδία με 15 νεκρούς σε ελληνικά ύδατα - Τι λένε δήμαρχος και Λιμενικό για τις συνθήκες
- «Μετωπική» Πλεύρη-αντιπολίτευσης για την τραγωδία στη Χίο: Ο υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στο Λιμενικό
- Νέα επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN που ρώτησε για Έπσταϊν: «Είσαι η χειρότερη»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»