Viral|25.02.2020 10:49

Μπέτι Μίντλερ για Τραμπ: «Ενα παράσιτο κέρδισε τις εκλογές και μπήκε στον Λευκό Οίκο»

Newsroom

Δεν είναι μυστικό ότι η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μπέτι Μίντλερ τρέφει έντονη αντιπάθεια προς τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ πολλές είναι οι φορές που οι δυο τους έχουν ανταλλάξει βιτριολικά σχόλια στο Twitter. Πρόσφατα, ο Τραμπ σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο την κορεατική ταινία «Parasite», η οποία κέρδισε Όσκαρ από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου.

«Πόσο άσχημα ήταν τα Βραβεία της Ακαδημίας φέτος; Νίκησε μια ταινία από τη Νότια Κορέα. Έχουμε αρκετά προβλήματα με τη Νότια Κορέα, με το εμπόριο» δήλωσε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στο Κολοράντο την Πέμπτη. «Και μετά από όλα αυτά, τους δίνουν το βραβείο για την καλύτερη ταινία της χρονιάς;». Η δήλωση αυτή εξόργισε την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιό, ηθοποιό, κωμικό και κινηματογραφική παραγωγό, Μπέτι Μίντλερ, η οποία απάντησε στο Twitter: 

«Στην ομιλία του, ο Τραμπ παραπονέθηκε για την απονομή Όσκαρ στην ταινία “Παράσιτα. Είμαι πολύ πιο αναστατωμένη που ένα παράσιτο κέρδισε στις εκλογές για τον Λευκό Οίκος» σχολίασε η Μπέτι Μίντλερ. Η ταινία «Παράσιτα» που σκηνοθέτησε ο Μπονγκ Τζουν – Χο έγραψε ιστορία, καθώς είναι το πρώτο μη αγγλόφωνο φιλμ που κέρδισε στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας. Επίσης κέρδισε τα Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Πρωτότυπου Σεναρίου.

T

Μπέτι ΜίντλερParasiteΠαράσιταΝτόναλντ Τραμπ