Viral|27.02.2020 17:34

Γονείς διαμαρτύρονται για το σόου Λόπεζ-Σακίρα στο Super Bowl: Ηταν πορνογραφία

Newsroom

Μπορεί το σόου της Τζένιφερ Λόπεζ και της Σακίρα να χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως το κορυφαίο στην ιστορία του Super Bowl, όμως κάποιοι γονείς είχαν ενστάσεις. Συγκεκριμένα, τα social media πλημμύρισαν με μηνύματα για τα απρεπή σεξουαλικά υπονοούμενα που είχε η χορογραφία των δύο σταρς, με αρκετούς γονείς να μιλούν για «πορνογραφία». Άλλοι ανέφεραν ότι δεν υπήρξε καμία πληροφόρηση προς τους θεατές, που άφησαν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν τις τραγουδίστριες σε μια  «ακατάλληλη παράσταση που θύμιζε σόου από στριπ κλαμπ».  

«Η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στο Super Bowl ήταν απόλυτα απαράδεκτη για ένα γεγονός που παρακολουθούν παιδιά και οικογένειες. Χρειάστηκε να στείλω τα παιδιά μου σε άλλο δωμάτιο για να μην εκτεθούν σε κάτι που δεν έπρεπε να δυο» ανέφερε ένας θεατής από τη Γιούτα. «Δεν ήμουν προετοιμασμένη να εξηγήσω στην 11χρονη κόρη μου γιατί η Τζένιφερ Λόπεζ έπιανε διαρκώς τα γεννητικά της όργανα.» έγραψε μία τηλεθεάτρια από την Ουάσινγκτον.

Ο Franklin Graham, πρόεδρος της ένωσης Ευαγγελιστών Billy Graham, είδε το σόου και σχολίασε: «Δεν περιμένω από τον κόσμο να φέρεται σαν να πηγαίνει εκκλησία, αλλά η χώρα μας είχε μέχρι πρότινος μια αίσθηση σεβασμού στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης, για να προστατέψουμε τα παιδιά μας, όχι πια».

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου τόσες σεξουαλικές πόζες» έγραψε κάποιος άλλος από τη Νέα Υόρκη, ενώ μία άλλη τηλεθεάτρια διερωτήθηκε: «Τι διδάσκετε στα νέα κορίτσια; Χορέψτε μισόγυμνες για να χαρούν οι άνδρες και μετά κάντε λόγο για παρενόχληση στο κίνημα #MeToo; Είναι εντάξει να δείχνεις σεξουαλική και να εκθέτεις το σώμα σου και να χορεύεις σε στύλο μπροστά σε ολόκληρο τον κόσμο;».

AP image

Κάποιοι πάντως κατηγόρησαν όσους σχολίασαν αρνητικά τη JLo και τη Σακίρα για αμνησία... καθώς καθόλου δεν τους είχε ενοχλήσει η ημίγυμνη και γεμάτη τατουάζ εμφάνιση του Ανταμ Λεβίν των Maroon 5 στο Super Bowl του 2019.

AP image
Τζένιφερ ΛόπεζSuper BowlΣακίρα