Viral|09.03.2020 14:14

Ελεν Ντετζενέρις: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να πλένεις τα χέρια σου

Newsroom

Περισσότερα από 6 εκατομμύρια views είχε η ανάρτηση στο Instagram της διάσημης παρουσιάστριας Έλεν ντε Τζενέρις, με βίντεο από την εκπομπή της, στο οποίο δείχνει με χιουμοριστικό τρόπο τον σωστό τρόπο να πλένουμε τα χέρια μας. Αν και η Αμερικανίδα σταρ φαίνεται να κάνει πλάκα με τον περίπλοκο τρόπο με τον οποίο οφείλουμε να πλένουμε τα χέρια μας για να είναι πραγματικά καθαρά στην εποχή του κοροναϊού, οι οδηγίες του Διεθνούς Οργανισμού Υγείας φαίνεται να συμφωνούν μαζί της.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα τελευταία viral trends, τον κοροναϊό» είπε η 62χρονη παρουσιάστρια της εκπομπής «Ellen». «Από ότι φαίνεται πολλοί δεν πλένουν τα χέρια τους σωστά». Η Ελεν μάς έδειξε αναλυτικά τον τρόπο. Πολλοί όμως ήταν οι followers που παρατήρησαν ότι αν και τα χέρια της παρουσιάστριας καθάρισαν, ξόδεψε υπερβολικά πολύ νερό κατά τη διάρκεια του πλάνου. Δείτε το βίντεο:

T

Ένας από τους βασικούς κανόνες υγιεινής - κατά του κοροναϊού, της γρίπης και των ιώσεων - είναι το τακτικό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό. Πλένεις τα χέρια σου συχνά, τα πλένεις όμως σωστά; Δείτε το βίντεο του Διεθνούς Οργανισμού Υγείας:

Έλεν ντε Τζενέριςπλύσιμο χεριώνΚορονοϊός