Καιρός|05.09.2023 13:10

Κακοκαιρία Daniel: Απαγόρευση κυκλοφορίας και στην Σκιάθο - Μήνυμα από το 112

Newsroom

Εντολή για απαγόρευση κυκλοφορίας και για τη Σκιάθο έδωσε η Ελληνική Αστυνομία λόγω της κακοκαιρίας Daniel που σαρώνει μεγάλο μέρος της χώρας. «Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στο νησί της Σκιάθου λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων», αναφέρει η ειδοποίηση του 112.

Θυμίζουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία επέβαλε απαγόρευση απαγόρευση της κυκλοφορίας στην πόλη του Βόλου. «Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων», αναφέρει η ειδοποίηση του 112.

Την ίδια ώρα οι πολίτες λαμβάνουν ειδοποιήσεις από το 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας και στο Πήλιο λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. «Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στο ορεινό δίκτυο του νομού Μαγνησίας λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων», αναφέρει το 112.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος Σκιάθου απεύθυνε αίτημα ώστε να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς η κακοκαιρία Daniel έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην περιοχή.

Η κακοκαιρία είναι πολύ ισχυρή και από τις πρώτες πρωινές ώρες έχει φέρει στο νησί έντονους κεραυνούς και δυνατή βροχόπτωση. Τις πρώτες πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε απάντληση υδάτων στις Βίγλες και στις Κουκουναριές όπου και απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες, αναφέρει το skiathoslife.gr.

πλημμύρεςΣκιάθοςκακοκαιρίαειδήσεις τώρα