Καιρός|05.09.2023 15:35
Κακοκαιρία Daniel: Εγκλωβισμένα στον Βόλο παιδιά από τα Τρίκαλα που πήγαν να δώσουν εξετάσεις - Ώρες αγωνίας και για 55 ανθρώπους σε ξενοδοχείο
NewsroomΠαρότι οι μετεωρολογικές προβλέψεις έκαναν λόγο για σφοδρή κακοκαιρία σήμερα, οι υπεύθυνοι δεν φρόντισαν να αναβάλλουν τις εξετάσεις Γερμανικών που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, Τρίτη, στο Βόλο. Ως αποτέλεσμα, δεκάδες παιδιά από τα Τρίκαλα να εγκλωβιστούν στον γειτονικό Νομό, ενώ δεν κατάφεραν και να δώσουν τις εξετάσεις τους.
Όπως καταγγέλλουν απεγνωσμένοι γονείς στο Trikalanews.gr, ενώ βρισκόταν σε πολύωρη αναμονή προκειμένου τα παιδιά τους να καταφέρουν να δώσουν τις εξετάσεις τους, τελικά τους ενημέρωσαν πως αυτές δεν θα πραγματοποιηθούν.
Αυτή την ώρα, βρίσκονται στα αυτοκίνητά τους χωρίς να μπορούν να μετακινηθούν καθώς έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία.
55 άτομα εγκλωβισμένα σε ξενοδοχείο χωρίς ρεύμα
Διαβάστε ακόμη
- Εκτελέσεις, συλλήψεις και νέοι περιορισμοί: Το Ιράν σκληραίνει τη γραμμή στο εσωτερικό εν μέσω πολέμου
- Η πρώτη δήλωση της οικογένειας της 38χρονης Βρετανίδας που δολοφονήθηκε στην Κυψέλη
- Ντύθηκε «Χάρος», ανέβηκε στην οροφή νοσοκομείου και κοιτούσε επίμονα τους ασθενείς
- «Όχι γκέι 17 Pro, αλλά σπασμένο 11άρι»: Ρώσοι διαλύουν τα iPhone τους στο TikTok για να... γίνουν πιο άνδρες