Καιρός|06.09.2023 15:25
Κακοκαιρία Daniel: Η θάλασσα μπήκε σε σπίτια και καταστήματα στη Χαλκιδική - Μετρούν πληγές οι κάτοικοι
NewsroomΚαταστροφικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Η θάλασσα μπήκε σε σπίτια και καταστήματα, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές. Τα προβλήματα άρχισαν το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο, κορυφώθηκαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και των ισχυρών ανέμων.
Στην παραλία του Πευκοχωρίου δεν έμεινε τίποτα όρθιο, οι θυελλώδεις άνεμοι ξήλωσαν ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενώ σημειώθηκαν και διακοπές ρεύματος.
Οι κάτοικοι της περιοχής μετρούν από το πρωί σήμερα τις πληγές τους, ενώ χάλασαν και οι διακοπές των τουριστών που αιφνιδιάστηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Διαβάστε ακόμη
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ: Τα διλήμματα της κάλπης, το αφήγημα σταθερότητας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
- Στο μικροσκόπιο τα αίτια της συντριβής του Phantom - Πώς έγινε η τραγωδία στην Τανάγρα
- Ο Ιβάν Σαββίδης δεν φεύγει, δεν κάνει πίσω, προχωρά μόνο μπροστά
- «Είμαι εκνευρισμένη»: Η σύζυγος του Ελ Τσάπο τα βάζει με το TikTok μετά την αναστολή του λογαριασμού της