Καιρός|07.09.2023 11:18
Κακοκαιρία Daniel: Ήχησε το 112 σε τέσσερις οικισμούς στα Τρίκαλα
NewsroomΣε τέσσερις οικισμούς των Τρικάλων ήχησε, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, το 112. Ζητήθηκε οι κάτοικοι στα χωριά Λίλη, Βαλομάνδρι, Παραπόταμο και Δροσερό θα πρέπει να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους λόγω των επικίνδυνων πλημμυρικών φαινομένων.
«Ενεργοποίηση 112 Τρίκαλα. Αν βρίσκεστε στις περιοχές Λίλη, Βαλομάνδρι, Παραπόταμος και Δροσερό απομακρυνθείτε από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή!? Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», ανέφερε το μήνυμα 112.
Η κατάσταση είναι δραματική σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, με την κακοκαιρία Daniel να έχει προκαλέσει τρομερές καταστροφές σε Μαγνησία, Τρίκαλα, Λάρισα και Καρδίτσα.
Διαβάστε ακόμη
- Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: Το περιστατικό που φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του
- Θρίλερ με τη δολοφονία στα Τρίκαλα: Οι αντιφάσεις του 80χρονου και το μυστήριο με τις δύο βολές
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Θρίλερ με την επιμέλεια των παιδιών - Η θεία τους φέρεται να μην μπορεί να τα αναλάβει
- Φρίκη στην Ολλανδία: Άνδρες «διαφήμιζαν» στο διαδίκτυο τη νάρκωση και τον βιασμό των γυναικών τους