Καιρός|20.10.2023 09:35
Με κακοκαιρία θα κάνουμε παρέλαση την 28η Οκτωβρίου - Πρόγνωση Μαρουσάκη για βροχές και καταιγίδες
NewsroomΚαλοκαίρι θα θυμίζει ο καιρός σήμερα, καθώς η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 27 βαθμούς, ενώ ηλιοφάνεια θα επικρατεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με εξαίρεση κάποιες βροχές σε Κρήτη και Δωδεκάνησα που δεν αναμένεται να δημιουργήσουν προβλήματα. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη ο καιρός θα αρχίσει να αλλάζει μετά του Αγίου Δημητρίου.
Τις επόμενες ημέρες, το σκηνικό του καιρού θα έχει ήλιο, υγρασία, καλές θερμοκρασίες και αφρικανική σκόνη, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο.
Η ανατροπή έρχεται μετά του Αγίου Δημητρίου στις 26 του μήνα, καθώς φαίνεται πως έρχονται βροχές. Τα τελευταία δεδομένα, σύμφωνα πάντα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, δείχνουν πως η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα γίνει με άστατο καιρό.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκαρδιωτικές εικόνες Πόρτο Γερμενό: Σπίτια έγιναν στάχτη, χωρίς ρεύμα και νερό η περιοχή - Αυτοψία ethnos.gr
- Πόρτο Γερμενό: Οι στιγμές στην πύρινη κόλαση μέσα από την κάμερα του ethnos.gr - Από τη νυχτερινή μάχη, στην αποκαρδιωτική επόμενη μέρα
- Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε σφοδρή ανατροπή φορτηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας
- Οπισθοχώρηση Ινφαντίνο: Η FIFA αποσύρει το σχέδιο πώλησης μεριδίου του Μουντιάλ μετά την απειλή μποϊκοτάζ από την UEFA