Κακοκαιρία: Απαγορευτικό απόπλου στο λιμάνι του Πειραιά - Άνεμοι έως και 10 μποφόρ σε περιοχές της χώρας
NewsroomΑνεκτέλεστα παραμένουν πολλά δρομολόγια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, λόγω ισχυρών ανέμων, που σύμφωνα με την ΕΜΥ σε πολλές θαλάσσιες περιοχές φθάνουν κατά τόπους τα 9 αλλά και πρόσκαιρα τα 10 μποφόρ στα πελάγη.
Σε ισχύ έχει τεθεί απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ δεν εκτελούνται δρομολόγια προς τον Αργοσαρωνικό. Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας. Σε ισχύ είναι εξάλλου απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου.
Επίσης, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στις πορθμειακές γραμμές Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Πρίνος, Κεραμωτή-Θάσος,Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα, Ρίο-Αντίρριο, Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλονιά.
Επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα ή αύριο καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων λόγω της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών.
- Πύρινη «κόλαση» στο Πόρτο Γερμενό με μαζικές εκκενώσεις, μάχη με τις φλόγες στην Φωκίδα - Live εξελίξεις
- Το ethnos.gr στο Πόρτο Γερμενό: Οδοιπορικό στην καταστροφή - Χάθηκε όλη η άγρια φύση σε ένα βράδυ
- Τραγωδία στα Ιμαλάια: Νεκρός από χιονοστιβάδα ο θρυλικός αναρριχητής Νιρμάλ Πούρτζα
- «Πίστευα ότι η οικογένειά μου ήθελε να με σκοτώσει»: Το συμπλήρωμα fitness που του προκάλεσε ψύχωση