Μαρουσάκης για τον καιρό τα Χριστούγεννα: Με υψηλές θερμοκρασίες ο Δεκέμβριος - Θα έρθει από την θάλασσα ο Άγιος Βασίλης;
NewsroomΜόνο χειμώνα δεν θα θυμίζει ο καιρός τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, οπότε θα ανέβει ακόμα περισσότερο υδράργυρος, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του: «Επιμένει ο άστατος καιρός και σήμερα, ενώ από αύριο περιορίζεται προς τα νοτιοανατολικά και βορειοδυτικά τμήματα της χώρας μας.
Μάλιστα από Παρασκευή ανεβαίνει αρκετά και η θερμοκρασία για να οδηγηθούμε σε ένα Σαββατοκύριακο ανοιξιάτικο με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, νοτιάδες, αραιές συννεφιές κατά τόπους πιο πυκνές, λίγες βροχές και αφρικανική σκόνη».
Μάλιστα με μια δόση χιούμορ, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τονίζει: «Οι καμήλες του νότου νικάνε τις αρκούδες του βορρά παρά ότι το ημερολόγιο θα δείχνει Δεκέμβρη! Λέτε ο Άγιος Βασίλης να μας έρθει και φέτος από τη θάλασσα;».
Δείτε και την πρόγνωση του σημερινού καιρού
- «Εδώ αρμόδιος είμαι εγώ»: Πού αποσκοπεί η Τουρκία με τη διπλή αντι-NAVTEX στην Ανατολική Μεσόγειο
- «Δεν του επέτρεπε να δει το παιδί» - Νέες μαρτυρίες για τη 40χρονη με την ατροπίνη στο Περιστέρι
- Ένα αρχαίο μνημείο γύρω από τον τάφο του Ιησού - Τι ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στην Ιερουσαλήμ
- Τα πιο παράξενα τρένα στον κόσμο: Η «μύτη του διαβόλου» και ο συρμός που περνά μέσα από πολυκατοικία