Καιρός|21.12.2023 12:42

Η κακοκαιρία σφυροκοπά τη Ρόδο με ισχυρές βροχές και ανέμους - Προβλήματα στο νησί

Newsroom

Η κακοκαιρία σφυροκοπά από τα ξημερώματα το νησί της Ρόδου, με ισχυρές βροχοπτώσεις και ανέμους που φτάνουν έως και τα 9 μποφόρ.

Από τα ακραία καιρικά, δημιουργήθηκαν προβλήματα και καθυστερήσεις στα προγραμματισμένα δρομολόγια πλοίων και αεροπλάνων προς και από τα νησιά στα Δωδεκάνησα.

Επίσης, σύμφωνα με την rodiaki.gr, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, δέχθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί κλήσεις για σπασμένα δέντρα στην πόλη της Ρόδου.

Ένα από αυτά ήταν στην περιοχή του Αγίου Φραγκίσκου, όπου ένα τεράστιο δέντρο κατέρρευσε από τους ισχυρούς ανέμους και από τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς.

Ακόμη, αρκετά φανάρια είναι εκτός λειτουργίας σε πολλά σημεία στην πόλη της Ρόδου και για τον λόγο αυτό, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κινούνται σε αυτά τα σημεία.

Λίγο μετά τις 7 το πρωί επίσης, κατεγράφησαν και μικρές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε πολλές περιοχές της Ρόδου, χωρίς να δημιουργηθούν ωστόσο ιδιαίτερα προβλήματα.

Τα τμήματα πολιτικής προστασίας του Δήμου και της Περιφέρειας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, όπως επίσης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου, σε ολόκληρο το νησί.

καταιγίδεςειδήσεις τώραβροχέςκακοκαιρίαΡόδος