Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από σήμερα: Πού αναμένονται βροχές
NewsroomΑνοιξιάτικη είναι η μέρα σήμερα στη χώρα, ωστόσο από το απόγευμα θα ξεκινήσει μεταβολή του καιρού, με βροχές και ενίσχυση των βοριάδων, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN, Κλέαρχου Μαρουσάκη.
Πού αναμένονται βροχές
Συγκεκριμένα, βροχές θα σημειωθούν πρώτα προς τα βόρεια βορειοανατολικά τμήματα και προς το βράδυ και στην περιοχή της Θεσσαλίας, της δυτικής Στερεάς, της Εύβοιας αλλά και της ανατολικής Πελοποννήσου.
Παράλληλα, οι άνεμοι σε Ιόνιο και Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και σταδιακά θα ενισχυθούν στο Αιγαίο προσεγγίζοντας εντάσεις κοντά στα 6-7 μποφόρ.
Ωστόσο, ο υδράργυρος επιμένει και σήμερα σε υψηλές τιμές, στους 27-29 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική η ημέρα ξεκίνησε με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές συννεφιές και προς το απόγευμα και μέσα στη νύχτα θα υπάρξουν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27-28 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, οι συννεφιές θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχοπτώσεις, ενώ ο υδράργυρος θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου.
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ δυνατούς βοριάδες μέσα στο Αιγαίο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Στη συνέχεια όμως ο καιρός θα βελτιωθεί και πάλι.
- Ένας άλλος Φάμελλος: Πήρε το μικρόφωνο στην κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε viral!
- Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Στους 39 οι νεκροί, πάνω από 150 οι τραυματίες - «Πολύ παράξενο δυστύχημα»
- Επιστολή Τραμπ στον Νορβηγό πρωθυπουργό: «Δεν είμαι υποχρεωμένος να σκέφτομαι με όρους ειρήνης...»
- Καρυστιανού για αμβλώσεις: Είναι θέμα δημόσιας διαβούλευσης - Για μένα υπάρχει ηθικό θέμα