Μαρουσάκης: Πότε ξεκινά η νέα κακοκαιρία - Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο
NewsroomΣυνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες η αστάθεια του καιρού στη χώρα, ενώ σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη έρχεται νέα κακοκαιρία στη χώρα το Σαββατοκύριακο που θα φέρει έντονα φαινόμενα.
Σήμερα, Τρίτη όπως και αύριο Τετάρτη αναμένεται αστάθεια τις απογευματινές ώρες σε ηπειρωτικές περιοχές, με μπόρες και τοπικές καταιγίδες να αναμένονται σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.
Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας
Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα περιοριστεί η αστάθεια και το Σαββατοκύριακο τα προγνωστικά στοιχεία δείχνουν πως μια διαταραχή από την κεντρική Ευρώπη θα κινηθεί πιο ανατολικά και η κακοκαιρία θα επηρεάσει και την χώρα μας, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες.
Στο πεδίο των ανέμων δεν αναμένεται κάτι αξιόλογο με τους βοριάδες να επιμένουν στο Αιγαίο στα 5-6 μποφόρ, ενώ το Ιόνιο θα έχει 3-4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία πάντως θα ανέβει στους 35-36 βαθμούς.
- Σε άτυπη «καραντίνα» το νοσοκομείο Αττικόν μετά την έξαρση γαστρεντερίτιδας - Τι δηλώνει ο Διοικητής
- Οι επιστήμονες είναι σχεδόν βέβαιοι: Μέχρι το 2030 θα έχει σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ θερμοκρασίας
- Τσίπρας: Κατέθεσε στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξη της ΕΛΑΣ - «Συγκινητική η ανταπόκριση»
- Πυροβολισμοί στα Πατήσια: Νέα στοιχεία για έναν από τους συλληφθέντες - Οι 15 μαχαιριές στη Βαρυπόμπη και η σύλληψη για ναρκωτικά