Καιρός|10.09.2024 08:47
Κακοκαιρία ATENA: Προβλήματα στη Ζάκυνθο - Κατέρρευσε τοιχίο και έκλεισε δρόμος
NewsroomΠροβλήματα προκάλεσε στη Ζάκυνθο η κακοκαιρία ATENA με μεγάλο όγκο νερού να πέφτει τα ξημερώματα.
Έκλεισε τμήμα του δρόμου
Όπως αναφέρει το imerazante.gr, κατέρρευσε τμήμα από τοιχίο, στο μετόχι του Αγίου στο Καλλιτέρο, στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου- Καλαμακίου με αποτέλεσμα να κλείσει τμήμα του δρόμου.
Στο σημείο βρέθηκαν η προϊσταμένη του τμήματος πολιτικής προστασίας της ΠΕ Ζακύνθου Μαρία Μουζάκη αλλά και η αστυνομία προκειμένου να διευκολύνει την έλευση των αυτοκινήτων και να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα, καθώς η ορατότητα ήταν περιορισμένη, ενώ μηχανήματα καθάρισαν το δρόμο.
Όπως επισημαίνει το τοπικό μέσο, το συγκεκριμένο τοιχίο ήταν ήδη επιβαρυμένο καθώς τμήμα μου είχε καταρρεύσει ξανά μετά από σεισμική δόνηση που είχε σημειωθεί το Νοέμβριο του 2022.
Διαβάστε ακόμη
- Το απόλυτο «σημείο ασφυξίας»: Γιατί το Ιράν έχει το πάνω χέρι στα Στενά του Ορμούζ
- Δαγκωματιές και εγκαύματα στο 10 μηνών μωρό που νοσηλεύεται στην Πάτρα- Συνελήφθη η μητέρα του
- Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, οι συνεργασίες και η αποτυχία της Ν. Αριστεράς - «Δεν θέλω ου!» (Ep25)
- OnlyFans: Μετά τον θάνατο του Ραντβίνσκι τι; Το deal των 5,5 δισ. και η μεγάλη αβεβαιότητα