Καιρός|05.10.2024 12:36
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Επικαιροποιήθηκε όσο η κακοκαιρία Cassandra σαρώνει
NewsroomΤο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 03-10-2024/1200C, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.
Η επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας θα συνοδεύεται σήμερα Σάββατο (05-10-24) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας και έως τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρα στη δυτική Ελλάδα.
Πρόγνωση για τις επόμενες ώρες
Αναλυτικά:
Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
α) Μέχρι το απόγευμα κατά τόπους στη δυτική Στερεά (ιδιαίτερα στην Αιτωλοακαρνανία), τη δυτική Πελοπόννησο (ιδιαίτερα στα βορειοδυτικά τμήματα) και πιθανώς στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου.
β) Μέχρι το απόγευμα, στα ανατολικότερα τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και την ανατολική Μακεδονία και μέχρι το βράδυ στη Θράκη.
Διαβάστε ακόμη
- Το «δεν έχουμε άλλα» του Μητσοτάκη στους αγρότες, το άνοιγμα του Ανδρουλάκη στα αριστερά του και η υποτιμητική φράση της Καρυστιανού για τους υπόλοιπους συγγενείς
- Ώρα μηδέν για τα μπλόκα των αγροτών: Τι θα ζητήσουν σήμερα από τον Μητσοτάκη
- «Ήταν σαν ταινία φρίκης»: Τραγικός ο απολογισμός μετά τον εκτροχιασμό τρένων στην Ισπανία - Τουλάχιστον 21 νεκροί και 30 σοβαρά τραυματίες
- Η νέα απειλή Τραμπ για δασμούς, η απάντηση των Ευρωπαίων και οι ισορροπίες στη … γειτονιά: Τα νέα δεδομένα «διαβάζει» η Αθήνα