Καιρός|16.11.2024 13:03
Κακοκαιρία Alexandros: Οι 7 περιοχές που θα χτυπήσουν τα φαινόμενα - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
NewsroomΗ κακοκαιρία Alexandros βρίσκεται σε εξέλιξη, με βροχές και καταιγίδες και ενισχυμένους ανέμους στην ανατολική Ελλάδα. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και θα διαρκέσουν έως και το βράδυ του Σαββάτου (16-11-2024).
Πιο αναλυτικά για σήμερα Σάββατο (16-11-2024):
Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
α. στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες και από τα βόρεια.
β. στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και κατά διαστήματα στις Κυκλάδες και την Κρήτη με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.
Β. Ενισχυμένοι βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ στο κεντρικό Αιγαίο και τοπικά 9 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο έως τις βραδινές ώρες.
Διαβάστε ακόμη
- Θα μπορούσε το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά; Η πληγωμένη Τεχεράνη και η ανατροπή σε όσα γνωρίζαμε
- Ο Τσελέντης προειδοποιεί: Δυστυχώς η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
- Ο «καταραμένος» θησαυρός, το ναυάγιο και η φυλακή: Η συναρπαστική ιστορία του Τόμι Τόμπσον που πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος
- Σύνδρομο της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων: Η παράξενη νευρολογική διαταραχή που είναι πιο συχνή στα παιδιά