Καιρός|20.11.2024 09:38
Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε την Πάτρα: Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια
NewsroomΣφοδρή κακοκαιρία έπληξε τα ξημερώματα της Τρίτης την Πάτρα, μετατρέποντας τους δρόμους σε ποτάμια.
Ένα φορτηγάκι εγκλωβίστηκε κάτω από τη γέφυρα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην περιοχή του Μιντιλογλίου. Ο δρόμος είναι κλειστός, καθώς εκτελούνται εργασίες για την άντληση των υδάτων.
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρούνται και στην περιοχή της Παραλίας Πατρών, στο ύψος του Κόκκινου Μύλου. Στην Κάτω Αχαΐα τουλάχιστον 4 σπίτια πλημμύρισαν, λόγω της καταρρακτώδους βροχής.
Διαβάστε ακόμη
- Εισαγγελική έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες του ΙΣΑ στον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
- Φον ντερ Λάιεν: «Ευρωπαϊκό Άρθρο 4» στα πρότυπα του ΝΑΤΟ - Έκτακτο πλαίσιο για το Μεταναστευτικό και προστασία των συνόρων
- Απείρανθος Νάξου: Βανδάλισαν το βιβλιοπωλείο «Captain Book» - Η απάντηση του χωριού που έσβησε το μίσος
- Χριστίνα Παππά: «Είχα πάει στο ίδιο ιατρείο με τον Γιώργο Μαζωνάκη - Με επανέφεραν με απινιδωτή»