Καιρός|17.12.2024 19:18
Κολυδάς: «Ο καιρός θα είναι όπως… επιβάλλεται να είναι τα Χριστούγεννα» - Οι περιοχές που θα δουν χιόνια
NewsroomΤα φετινά Χριστούγεννα είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ και όλοι έχουν την απορία με τι καιρό θα κάνουμε γιορτές στην ελληνική επικράτεια. Ο Θοδωρής Κολυδάς ήρθε να βάλει… φωτιά στις βλέψεις των περισσοτέρων για χιόνια, αφού προανήγγειλε «λευκές» μέρες σε κάποιες περιοχές.
Κολυδάς: «Ο καιρός τα Χριστούγεννα θα είναι όπως "επιβάλλεται" να είναι»
Νωρίτερα, σε ανάρτησή του ο διευθυντής της ΕΜΥ έδωσε μια πρώτη εικόνα τού πώς θα εξελιχθεί ο καιρός των Χριστουγέννων.
Ο Θοδωρής Κολυδάς έγραψε πως ο καιρός τα Χριστούγεννα θα είναι «όπως "επιβάλλεται" να είναι», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα τον δούμε για τα καλά χειμωνιάτικο, με κρύο, βροχές και χιόνια στα ορεινά. «Οι βροχές στα πεδινά, τα χιόνια κυρίως στα ορεινά και η πτώση της θερμοκρασίας θα συνθέτουν τον καιρό των Χριστουγέννων», έγραψε.
Διαβάστε ακόμη
- Η μάχη της Δεξιάς στη Βόρεια Ελλάδα, τα πρώτα ονόματα για Σαμαρά και η μάχη της Κεντροαριστεράς
- Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
- Ποιοι φόροι θα μειωθούν: Πακέτο μέτρων στη ΔΕΘ με το βλέμμα στη μεσαία τάξη
- «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα