Σε εγρήγορση για την κακοκαιρία: Απαγορεύσεις κυκλοφορίας, κλειστά σχολεία - Οι εισηγήσεις Κικίλια
NewsroomΣυνεδρίασε σήμερα στις 12:00 η επιστημονική Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια για την αξιολόγηση των νέων μετεωρολογικών δεδομένων σήμερα και τη Δευτέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέτρα που εισηγήθηκε είναι:
1. Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων από σήμερα στις 18:00 έως αύριο στις 14:00
α) Στην Εγνατία Οδό, από τα διόδια Δροσοχωρίου έως τα διόδια Πολυμύλου
β) Από τον κόμβο Καλαμπάκας του Ε65 στο επαρχιακό δίκτυο προς Παναγιά Ε06 και από Γρεβενά Ε015 πρός τους κόμβους της Εγνατίας.
2. Υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλο το δίκτυο των Περιφερειών Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Δυτικής Θεσσαλίας.
3. Κλειστά τα σχολεία αύριο στη Δυτική Μακεδονία
4. Οι Δήμαρχοι θα κρίνουν για κλείσιμο των σχολείων κατά περίπτωση, όπου χρειάζεται, στην Ανατολική και στην Κεντρική Μακεδονία.
- Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο: Σε Red Code Αττική και άλλες 5 περιοχές - Ανησυχία για το Hot-Dry-Windy
- Συνετρίβη μαχητικό F-16 στην Τουρκία κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης - Έκρηξη και πυκνοί καπνοί
- Το συγκλονιστικό «αντίο» του Μέσι στον πατέρα του: «Αμφιβάλλω αν θέλω να συνεχίσω το ποδόσφαιρο χωρίς εσένα»
- Η περίεργη ιστορία του Φρανκ: Είχε τρία πόδια, τέσσερα πέλματα, 16 δάχτυλα και δύο σετ γεννητικών οργάνων