Καλοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας: Πού θα βρέξει και πού θα έχει παγετό
NewsroomΑίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις αναμένεται για σήμερα, Τετάρτη 5 Μαρτίου. Τοπικές βροχές αναμένονται στην Κρήτη κυρίως τις πρωινές ώρες με σταδιακή βελτίωση. Παγετός αναμένεται κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά τμήματα της χώρας.
Σύμφωνα με το meteo.gr, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 17-18 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από -3 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στη Ήπειρο από -2 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου, και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στη Κρήτη από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι γενικά άνεμοι με εντάσεις έως 6-7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και εντάσεις έως 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν γενικά ανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται αίθριος γενικά καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά του νομού έως 6 μποφόρ με μικρή εξασθένηση μετά τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος γενικά καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της