Εβδομάδα «ψυχρών λιμνών» εν όψει: Η ισχυρή προειδοποίηση Κολυδά για το νέο σκηνικό του καιρού
NewsroomΟ Θοδωρής Κολυδάς, σε πρόσφατη ανάρτησή του, χαρακτήρισε την εβδομάδα που διανύουμε ως «εβδομάδα των ψυχρών λιμνών και της απογευματινής αστάθειας», προειδοποιώντας για μεταβολή του καιρού τις επόμενες ημέρες.
Όπως προκύπτει από την πρόγνωση της ΕΜΥ και τα στοιχεία που δημοσίευσε ο έμπειρος μετεωρολόγος, αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας με έντονες βροχοπτώσεις και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα.
Σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο Θοδωρής Κολυδάς είχε ήδη αναφέρει την τάση υποχώρησης της θερμοκρασίας, σημειώνοντας πως τα χαμηλότερα επίπεδα αναμένονται προς το τέλος της εβδομάδας.
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις και τους χάρτες που δημοσίευσε, η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί κάτω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα έως και τις αρχές Μαΐου.
- Το σπαρακτικό τρέιλερ του «The Voice» για το πρώτο επεισόδιο αφιερωμένο στον Γιώργο Μαζωνάκη
- Άγριο ξύλο στη Μύκονο: Τουρίστας κλώτσησε γάτα και ξυλοκοπήθηκε από ιδιοκτήτη και περαστικούς
- Αυτές είναι οι 100 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 21ου αιώνα για τους New York Times
- Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ - Οι «πορτοκαλί» περιοχές