Καιρός|18.06.2025 18:15

Αλλάζει άρδην ο καιρός: Νέα προειδοποίηση Κολυδά για μπόρες και καταιγίδες

Newsroom

Μετά το έντονο κύμα ζέστης, το σκηνικό αναμένεται να αλλάξει από Παρασκευή (20/06) με τον καιρό να γίνεται άστατος, επαναφέροντας έτσι τη θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε σε ανάρτησή του ο Θεόδωρος Κολυδάς, την Παρασκευή και το Σάββατο (21/06) στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, θα σημειωθούν μπόρες ή καταιγίδες.

Ο πρώην διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), κάνει λόγο για πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο 3 με 5 βαθμούς.

Σχετικά με τους ανέμους, ο κ. Κολυδάς αναφέρει ότι το Σάββατο θα αυξηθεί η έντασή τους και θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ και την Κυριακή ακόμη και τα 8 μποφόρ.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Κολυδά

  • Θερμοκρασίες εως την Παρασκευή το πολύ 34 με 36 στα ηπειρωτικά και άστατος καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο στα ηπειρωτικά με μπόρες η καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. To ΣΚ πέφτει η θερμοκρασία κατά 3 με 5 βαθμούς και επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα.
  • Οι άνεμοι ως την Παρασκευή στα 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο . Ομως το Σάββατο θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ και την Κυριακή ακόμη και τα 8 μποφόρ . Εξασθένηση από τη Δευτέρα.
Θοδωρής Κολυδάςκαιρόςειδήσεις τώρα