Αίθριος καιρός και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
NewsroomΓενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, οπότε ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5, στα ανατολικά4 με 6 και πρόσκαιρα στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 και κατά τόπους στην ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο τους 38 βαθμούς, στο Ιόνιο τους 34βαθμούς, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την νότια Κρήτη τους 35 με 36 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
- Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά κυρίως της Μακεδονίας.
- Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 18 έως 36 με 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτικήΜακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
- Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου.
- Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 19 έως 37 βαθμούς και στα νησιά του Ιονίου έως 34βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 2 με 4βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
- Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά.
- Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 20 έως 37 και στην ανατολική Στερεά και ανατολικήΠελοπόννησο τοπικά 38 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
- Καιρός: Αίθριος.
- Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη θα φθάσει τους 33 με 34 βαθμούς και στη νότια Κρήτη τους 36 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
- Καιρός: Αίθριος.
- Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
- Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά.
- Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στις Σποράδες από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 19 έως 37 βαθμούς και στις Σποράδες έως 32 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
- Καιρός: Γενικά αίθριος.
- Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 23 έως 37 με 38 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά ημέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
- Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα γύρω ορεινά.
- Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!