Καιρός|20.10.2025 18:58

Κακοκαιρία: Το ανάποδο «Π» φέρνει καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Newsroom

Έντονα φαινόμενα θα φέρει μαζί του το νέο κύμα κακοκαιρίας για το οποίο προειδοποιούσαν οι μετεωρολόγοι τις προηγούμενες ημέρες.

Οι καιρικές συνθήκες που είδαν βελτίωση μετά το πέρασμα της προηγούμενης κακοκαιρίας, θα ξαναγίνουν «ταραχώδεις» τόσο την Τετάρτη (22/10) όσο και την Πέμπτη (23/10), με βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Σε ανάρτησή του για την πορεία του καιρού σήμερα και αύριο, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας ανέφερε ότι οι περισσότερες βροχές αναμένονται σε Πελοπόννησο, Κρήτη, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Ωστόσο, Τετάρτη και Πέμπτη προβλέπεται καιρός τύπου «ανάποδο Π» με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια

«Ο καιρός της εβδομάδας: Αρχίζει με βροχές και καταιγίδες και τελειώνει με ηλιοφάνεια και 28άρια!

Δευτέρα-Τρίτη: Πελοπόννησος, Κρήτη, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα οι περισσότερες βροχές. Σκόρπια ψιλόβροχα ή συννεφιές στις υπόλοιπες περιοχές.Η θερμοκρασία σε άνοδο. Τετάρτη-Πέμπτη: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο. (Καιρός ανάποδο "Π"). Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο.

Παρασκευή -Σάββατο- Κυριακή-Δευτέρα: Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές. Ο υδράργυρος σε υψηλά επίπεδα ( πάνω από 28 βαθμούς ) Ανήμερα της Εθνικής μας εορτής, 28ης, η πρόγνωση προς το πάρων, παρουσιάζει χαμηλή αξιοπιστία!».

 

κακοκαιρίαπρόγνωση καιρούειδήσεις τώρακαιρός