Ο Βαρδάρης «σφυροκοπά» τη Θεσσαλονίκη - Προβλήματα σε συγκοινωνίες και δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική
NewsroomΠτώσεις δέντρων, διακοπές ρεύματος, αλλά και προβλήματα στις συγκοινωνίες, προκάλεσε ο ισχυρός Βαρδάρης που πνέει στη Θεσσαλονίκη, με ισχυρές ριπές ανέμου που φτάνουν τα 9 μποφόρ.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις στη Θεσσαλονίκη και επενέβη -μέχρι στιγμής- σε 32 περιπτώσεις για κοπές δέντρων και 57 για απομάκρυνση αντικείμενων.
Συνολικά, σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας οι πυροσβέστες επιχείρησαν σε 88 περιστατικά για κοπές δέντρων και σε 33 για αφαιρέσεις αντικειμένων. Δεν αναφέρθηκαν πάντως τραυματισμοί.
Επιπλέον, προβλήματα αναφέρθηκαν στις προσγειώσεις αεροσκαφών στον αερολιμένα «Μακεδονία».
Την ίδια ώρα, διακοπές ρεύματος προκλήθηκαν σε περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, όπως στο Μελισσοχώρι, στα Πεύκα, στη Θέρμη κ.α.
Οι ισχυροί άνεμοι αναμένεται να εξασθενίσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις.
- Πολιτικοί τριγμοί στην Ισπανία: Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο Σάντσεθ
- Με βαριά ατζέντα ο Ρούμπιο στην Αθήνα: Γιατί είναι κρίσιμο το momentum της επίσκεψης
- Θάνατος Μαζωνάκη: Ψάχνουν τις ποσότητες της προποφόλης και της μιδαζολάμης
- Τι ψάχνει η ΕΛΑΣ για την επίθεση με χειροβομβίδα στην Αχαρνών - Το προηγούμενο χτύπημα στις 8 Σεπτέμβρη