Οικονομία|06.05.2020 16:13
Διαμαρτυρία με άδειες καρέκλες ετοιμάζουν οι εστιάτορες
NewsroomΣτην πανευρωπαϊκή εκδήλωση διαμαρτυρίας «empty chairs», η οποία θα λάβει χώρα αύριο Τετάρτη 6 Μαΐου και ώρα 20.00 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, συμμετέχει η ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων).
Η κεντρική εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί ίδια μέρα και ώρα στην πλατεία Συντάγματος με την τοποθέτηση άδειων καρεκλών. Η διαμαρτυρία αποτελεί μια συμβολική βουβή πράξη του Κλάδου της Εστίασης και Διασκέδασης, θα υλοποιηθεί από την ΠΟΕΣΕ, χωρίς την παρουσία των συναδέλφων του Κλάδου.
Αίτημα της ΠΟΕΣΕ είναι η εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων για την επιβίωση των επαγγελματιών του Κλάδου της Εστίασης και Διασκέδασης.
Διαβάστε ακόμη
- Η δικογραφία για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, το βίντεο από το Κολωνάκι και οι 4 αντιφάσεις
- Απόδραση βαρυποινίτη στις Σέρρες: Βρέθηκε το ένα από τα δύο αυτοκίνητα των δραστών - Είχαν καλάσνικοφ και βενζίνη
- Μικρός πιανίστας συγκίνησε παίζοντας τη μελωδία από το «Ώρες μικρές» του Γιώργου Μαζωνάκη στο Σύνταγμα
- Τότε και τώρα: Έτσι άρχισαν δύο παγκόσμιοι πόλεμοι, έτσι θα αρχίσει κι ο τρίτος - Τι δείχνουν τα σημάδια