Οικονομία|07.07.2020 08:18

Athens Capital Hotel: Ανοίγει το πρώτο MGallery στην Ελλάδα

Ντέπη Χιωτοπούλου

Την εκλεπτυσμένη αισθητική των ξενοδοχείων MGallery στην καρδιά της Αθήνας μεταφέρει το άνοιγμα του Athens Capital Hotel – Mgallery, το οποίο ανοίγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις πόρτες του την 1η Σεπτεμβρίου στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Κριεζώτου.

Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση ύψους 25.000.000 ευρώ της εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., η οποία έρχεται να συστήσει ένα αριστοκρατικό και πολιτιστικό σημείο συνάντησης, όπου η τέχνη πρωταγωνιστεί μαζί με τη σύγχρονη γαστρονομία και την πολυτελή εμπειρία διαμονής, καλωσορίζοντας μια νέα εποχή στον αθηναϊκό τρόπο ζωής.

Ετσι, από την 1η Σεπτεμβρίου, το Athens Capital Hotel - MGallery αναμένεται να γίνει το απόλυτο σημείο συνάντησης στο κέντρο της πόλης, φέρνοντας τη φιλοσοφία της MGallery Collection στην Ελλάδα, αλλά και τη δέσμευση της Accor για εξαιρετικές υπηρεσίες και ασφαλή διαμονή.

Σουίτες και έργα τέχνης

Το Athens Capital Hotel – Mgallery θα διαθέτει 158 δωμάτια, 18 σουίτες και μία εντυπωσιακή Προεδρική Σουίτα. Κάθε δωμάτιο αναδεικνύεται σε έναν ολόκληρο κόσμο ξεχωριστής αισθητικής με διακριτικά ελληνικά σύμβολα και σχέδια, λιτές γραμμές και κομψά υλικά.

Το Mappemonde Rooftop Pool Bar με την πανοραμική θέα στην Αθήνα θα ξεναγεί τον επισκέπτη σε κάθε έκφανση της πρωτεύουσας από το πρωί έως το βράδυ, με την εγκατάσταση του εντυπωσιακότερου μέρους του Mappemonde, έργου Τέχνης του Γιώργου Λάππα που δημιουργήθηκε το 1988, να πρωταγωνιστεί. Το επιβλητικό έργο αποτελείται από 3.000 κομμάτια, τα οποία διατρέχουν τους χώρους του ξενοδοχείου.

Τις παροχές του ξενοδοχείου θα συμπληρώνουν το κεντρικό εστιατόριο MFlavours ενώ το Galerie Café στο ισόγειο θα αποτελέσει το νέο σημείο συνάντησης στην καρδιά της Αθήνας.

Ξενοδοχειακές μονάδες σε 110 προορισμούς

Με περισσότερες από 100 εντυπωσιακές boutique μονάδες σε όλο τον κόσμο (Παρίσι, Αμστερνταμ, Ρίο ντε Τζανέιρο, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ κτλ.) κάθε MGallery έχει μια μοναδική ιστορία να αφηγηθεί, εμπνευσμένη από τον προορισμό που το φιλοξενεί.

«Αναμένουμε με χαρά το άνοιγμα του Athens Capital Hotel, του πρώτου ξενοδοχείου της MGallery Collection στην Ελλάδα με το οποίο συστήνουμε ένα ακόμη brand της Accor στο ελληνικό κοινό, μια εξαιρετική προσθήκη στα properties του Ομίλου στη χώρα. Τοποθετημένο στην καρδιά της πρωτεύουσας, στην Πλατεία Συντάγματος, το Athens Capital Hotel θα αποτελέσει συνώνυμο της πόλης, το σημείο όπου κανείς μπορεί να βιώσει τον αληθινό χαρακτήρα της Αθήνας» δηλώνει ο Jean-Charles Delgado, COO της Accor Νότιας Ευρώπης.

Να σημειώσουμε ότι η MGallery είναι μέλος της Accor, ηγέτιδας δύναμης στην ολιστική φιλοξενία (augmented hospitality) παγκοσμίως, η οποία προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερες από 5.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε 110 προορισμούς.

Athens Capital Hotel – MGalleryξενοδοχείαεπενδύσεις