Οικονομία|13.11.2020 22:50

Πόθεν έσχες 2020: Παράταση στην υποβολή - Η τροπολογία

Σοφία Σπίγγου

Με τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα, Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου, στη Βουλή παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων πόθεν εσχες μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021. Σημειώνεται ότι η προθεσμία έληγε στις 30 Νοεμβρίου 2020, αλλά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των περιορισμών που έχουν επιβληθεί, δόθηκε τρίμηνη παράταση. 

Στην ίδιο τροπολογία βρίσκονται και ρυθμίσεις για την λειτουργία των πολιτικών δικαστηρίων, τα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου, αλλά και μια μεταβατική  διάταξη για τη θητεία των υπηρετούντων δικαστών στα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Δείτε εδώ την τροπολογία

Τα πριμ των αθλητών 

Λίγο νωρίτερα, κατατέθηκε μια ακόμη τροπολογία που αφορά σε παροχές σε διακρινόμενους αθλητές, δηλαδή και στο πριμ της πρωταθλήτριας Κατερίνας Στεφανίδη, που κατήγγειλε πριν λίγες ημέρες ότι η Πολιτεία της ζητά πίσω το πριμ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2016. Στην ίδια τροπολογία υπάρχει άρθρο για παράταση της θητείας της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού εώς τις 31 Μαριτιου 2021, ενώ παρέχεται η δυνατότητα τροποποίησης κανονισμών, μεταγραφών και προϋπολογισμών των αθλητικών φορέων με αποφάσεις ΔΣ.

Δείτε εδώ την τροπολογία

προθεσμίαδήλωσηπόθεν έσχες