Lamda - Ελληνικό: Πότε ξεκινούν τα έργα, δρόμος θα συνδέει Ποσειδώνος με Βουλιαγμένης
NewsroomΤους πρώτους μήνες του 2021 θα ξεκινήσουν επισήμως τα έργα στο Ελληνικό ανέφερε ο Οδυσσέας Αθανασίου, CEO της Lamda Development, μιλώντας στο 22ο Capital Link Invest in Greece Forum. «Είμαστε έτοιμοι πια να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε το έργο να γίνεται πραγματικότητα. Οι προκαταρκτικές εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Επισήμως θα ξεκινήσουμε τα έργα με τη μεταβίβαση των μετοχών που υπολογίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί τους πρώτους μήνες του 2021. Έχουμε ξεκινήσει με τις κατεδαφίσεις και ταυτόχρονα έχουμε προχωρήσει και σε μελέτες. Πραγματοποιήσαμε αρχιτεκτονικές μελέτες και μελέτες για τα ψηλά κτίρια και τα εμπορικά κέντρα» επεσήμανε χαρακτηριστικά.
Σε ότι αφορά τα απαιτούμενα κεφάλαια ο CEO της Lamda Development τόνισε πως υπάρχει επαρκής κεφαλαιακή κάλυψη για τα πρώτα πέντε χρόνια της επένδυσης και συμπλήρωσε πως «έχουμε ήδη δύο μεγάλες Τράπεζες, την Eurobank και την Πειραιώς στο πλευρό μας».
- Αβέβαιο μέλλον στις διαπραγματεύσεις: Νέα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν - Κλειστό το Στενό του Ορμούζ σύμφωνα με την Τεχεράνη
- Τα «καρφιά» Μητσοτάκη και τα διλήμματα της κάλπης- Ζεσταίνονται οι κομματικές μηχανές
- Δεν είναι πρώτη φορά: Από τις αφίσες κατά των αμβλώσεων στο μετρό, στην «έξωση» στο Athens Pride
- Το timing του Σαμαρά, η παρασκηνιακή επιστροφή του Πρωτόπαπα και το γεωπολιτικό deal Πιερρακάκη με το ΔΝΤ