Πετρέλαιο: Πάνω από τα 83 δολάρια το βαρέλι
NewsroomΣε νέα υψηλά επίπεδα κινούνται σήμερα οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου, που καταγράφουν άνοδο περίπου 5% από την αρχή της εβδομάδας, εν μέσω ενδείξεων ότι κάποια εργοστάσια στρέφονται σε αυτό μετά τις μεγάλες αυξήσεις των τιμών του φυσικού αερίου και αμφιβολιών ότι η αμερικανική κυβέρνηση θα αποδεσμεύσει τώρα πετρέλαιο από τα στρατηγικά αποθέματά της.
Η τιμή του μπρεντ σημείωνε κέρδη 1,5% στα 83,19 δολάρια το βαρέλι, ενώ αντίστοιχη άνοδο στα 79,49 δολάρια κατέγραφε και η τιμή του αμερικανικού αργού. Και οι δύο δείκτες αναφοράς αυξήθηκαν χθες 1,1% καθώς η αγορά επανήλθε σε ανοδική τροχιά.
Οι τιμές του φυσικού αερίου κινούνται στα χθεσινά επίπεδα, με τα συμβόλαια για παράδοση στην Ολλανδία (TTF) να διαμορφώνονται περί τα 100 ευρώ ανά μεγαβατώρα.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Κέντρο της Αθήνας: Αυτοκίνητο εμβόλισε περιπολικό – Πυροβολισμοί από τον αστυνομικό
Live η πορεία της κακοκαιρίας «Αθηνά»: Έρχονται καταιγίδες και στην Αττική
Γεωργία: Κατέρρευσε κτίριο 5 ορόφων - Αναφορές για εγκλωβισμένους
- Γυναικοκτονία Τζιν Χάνλον: 17 χρόνια μετά καταδικάστηκε ο δράστης - Ο αγώνας των γιων για να αποκαλυφθεί η αλήθεια
- Σκάνδαλο μεγατόνων: Το Instagram ενέκρινε διαφημίσεις-«γέφυρα» για κυκλώματα παιδικής κακοποίησης
- «Θύελλα» μετά το βίντεο με τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του Μητσοτάκη: Οι Ρώσοι φαρσέρ, η «υβριδική επίθεση» και η ΕΥΠ
- Οδηγός ταξί χρέωσε 175€ από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» μέχρι το κέντρο της Αθήνας