Κέντρο της Αθήνας: Αυτοκίνητο εμβόλισε περιπολικό – Πυροβολισμοί από τον αστυνομικό
Στο σημείο βρίσκεται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πανικός επικράτησε στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Παρασκευής. Συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μάρνης και Αριστοτέλους, αυτοκίνητο εμβόλισε περιπολικό.
Κατά πληροφορίες άνδρας αλβανικής υπηκοότητας ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές, βρέθηκε να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο και όταν οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει, αυτός δεν σταμάτησε και εμβόλισε το περιπολικό. Τότε ένας από τους αστυνομικούς έβγαλε το όπλο, πυροβόλησε κατά του αλλοδαπού και τον τραυμάτισε. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σημειώνεται ότι από τον εμβολισμό των μηχανών από τον δράστη τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός, στα πόδια και τα χέρια, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο.




«Ράλι» στην ενέργεια: Νέα μέτρα στήριξης ανακοινώνει η κυβέρνηση
Βουλή: Η συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας κυρώθηκε, οι διαφωνίες παρέμειναν
100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ένας αιώνας ζωής, ένας αιώνας Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων
Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης: Οι ζυμώσεις, τα επόμενα ραντεβού και η προσπάθεια για αλλαγή ατζέντας
ΕΝΦΙΑ, αντικειμενικές αξίες και η νέα πραγματικότητα της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα
Το εικοσαήμερο φιάσκο με τον Λαζαρίδη, οι δημοσκοπήσεις που αποτύπωσαν την δυσαρέσκεια και η παρέμβαση της Ντόρας που «καθάρισε» την ιστορία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




