Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Πότε θα πληρωθεί η πρώτη δόση
NewsroomΟ έλεγχος και η έγκριση των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί μέχρι την Τετάρτη, 16 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε από τον ΟΠΕΚΑ κι έτσι περίπου 620.000 αιτήσεις πήραν τελική έγκριση για πληρωμή του επιδόματος παιδιού για το 2022.
Χρήματα στους λογαριασμούς τους θα δουν οι δικαιούχοι την Πέμπτη 31 Μαρτίου από την πληρωμή της πρώτης δόσης του επιδόματος παιδιού Α21. Ο αριθμός των αιτήσεων για το επίδομα παιδιού φέτος κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με την περασμένη χρονιά, που ήταν 627.113.
Μετά την καταβολή της πρώτης δόσης η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις
Στις 31 Μαρτίου θα πληρωθεί η πρώτη διμηνιαία δόση Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2022. Αμέσως μετά θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή νέων αιτήσεων. Οι δικαιούχοι του επιδόματος θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση Α21 στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ idika.gr ή μέσω του διαδικτυακού τόπου opeka.gr, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.
- Οι συνεργασίες που ταλαιπωρούν Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ, οι 10 γαλάζιοι στη νέα δικογραφία για ΟΠΕΚΕΠΕ και το απαγορευτικό για εκλογές
- Τα «αγκάθια» που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση - Πώς απαντάει στην κριτική για υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ και ακρίβεια
- Η ακρίβεια «τρώει» την αύξηση των 40 ευρώ στον κατώτατο μισθό - «Είναι ανεπαρκής και φτωχή»
- Η ΟΣΥ δίνει και άλλες γραμμές στους ιδιώτες παρά τα πρόστιμα - Από την αρχή ο διαγωνισμός για τις κάμερες σε λεωφορεία