Οικονομία|28.02.2019 15:01

Horwath HTL: Υπηρεσίες στον ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο και στην Ελλάδα

Ντέπη Χιωτοπούλου

Τη δραστηριοποίησή της στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πρόσφατα η Horwath HTL, η κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία παγκοσμίως με εξειδίκευση στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο, μέσω του δικτύου της ΣΟΛ Crowe, ηγέτιδας εταιρείας στον τομέα των ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στον τουρισμό και 46 γραφεία σε όλο τον κόσμο, η Horwath HTL παρέχει στους πελάτες της εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Εχοντας υλοποιήσει πάνω από 20.000 έργα, αναγνωρίζεται ως η ηγέτιδα εταιρεία στους κλάδους της ξενοδοχίας, του τουρισμού και της αναψυχής, ενώ αποτελεί την προτιμητέα επιλογή από εταιρείες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που επιθυμούν να επενδύσουν και αναπτυχθούν στον τουρισμό.

Σχεδιασμός και ανάπτυξη ξενοδοχείων

Στην Ελλάδα, η εταιρεία, αξιοποιώντας τη δυναμική της ΣΟΛ Crowe, τόσο σε επίπεδο ελεγκτικών όσο και σε επίπεδο συμβουλευτικών υπηρεσιών, θα αναπτύξει όλο το εύρος των υπηρεσιών της, με βασικές από αυτές, το σχεδιασμό και ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων, τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και τη στρατηγική συμβουλευτική.

«Αναγνωρίζοντας το μέγεθος του ελληνικού τουρισμού στο ΑΕΠ της χώρας, είμαστε η μοναδική συμβουλευτική εταιρεία που δημιουργεί εξειδικευμένη ομάδα τουρισμού» αναφέρει ο Χαρίλαος Φαλτσέτας, επικεφαλής των συμβουλευτικών υπηρεσιών της ΣΟΛ Crowe. 

Από την πλευρά του ο Ξενοφώντας Πετρόπουλος, διευθυντής του ελληνικού γραφείου της Horwath HTL δηλώνει «Συνδυάζοντας την αξιοπιστία της ΣΟΛ Crowe και τη μεθοδολογία της Horwath HTL έχουμε δημιουργήσει μια εξειδικευμένη ομάδα, η οποία θα προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες 100% εστιασμένες στον τουρισμό με άμεσο στόχο τη δημιουργία απτής αξίας στις επιχειρήσεις του τομέα».

τουρισμόςHorwath HTL