Εκπτώσεις στο Διαδίκτυο: Πότε αρχίζουν και πόσο θα διαρκέσουν
NewsroomΑπό αύριο Δευτέρα, 4 Μαρτίου, έως τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου GR.EC.A., διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου, η φετινή διοργάνωση διευρύνει τις δράσεις πέρα από τις συνηθισμένες προσφορές των εμπόρων και συγκεκριμένα, οι ενέργειες και οι δράσεις της εβδομάδας θα βασιστούν σε:
- Αποκλειστικές προσφορές των ηλεκτρονικών καταστημάτων
- Εκπαιδεύσεις σχετικά με τους τομείς i) Ασφάλεια συναλλαγών και Online πληρωμές, ii) Προσωπικά δεδομένα και GDPR iii) Δικαιώματα καταναλωτή
- Ενημέρωση σχετικά με τα προνόμια του Σήματος Αξιοπιστίας του GR.EC.A (Trustmark)
Η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2013 από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A) και έκτοτε τελεί υπό την αιγίδα της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.
Οι προσφορές που ανακοινώνουν τα καταστήματα βρίσκονται συγκεντρωμένες σε ειδική ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει για τον λόγο αυτό ο GR.EC.A.
- Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Από πότε ισχύει και ποιες οφειλές υπάγονται
- Συγκλονίζει ο Μάριος Φραγκούλης: «Ζήτησα να φωνάζω τη θεία μου "μητέρα" για να σταματήσουν να με κοροϊδεύουν»
- Λορέντζο Καριέρε: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά, σπαρακτικό «αντίο» από τον Γιώργο Ελεύθερα