Οικονομία|03.04.2023 09:30
Συντάξεις Μαΐου: Μετά το Πάσχα οι πληρωμές - Δείτε τις ημερομηνίες
NewsroomΜετά το Πάσχα, από τις 25 έως τις 28 Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι πληρωμές των συντάξεων Μαϊου από τον ΕΦΚΑ.
Δεδομένου ότι οι συντάξεις προπληρώνονται τις τελευταίες εργάσιμες ημέρες του μήνα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες για την πληρωμή των συντάξεων Μαΐου είναι:
- Την Τρίτη 25 ή την Τετάρτη 26 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου σε 924.428 συνταξιούχους των τέως φορέων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. Οι πιστώσεις θα ξεκινήσουν - όπως παγίως συμβαίνει - από την προηγούμενη το απόγευμα.
- Την Τετάρτη 26 ή την Πέμπτη 27 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου σε 1.551.554 συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 1,3,5,7 και 9. Οι πιστώσεις θα ξεκινήσουν - όπως παγίως συμβαίνει - από την προηγούμενη το απόγευμα.
- Την Πέμπτη 27 ή την Παρασκευή 28 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου σε 1.553,927 συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 0,2,4,6 και 8. Οι πιστώσεις θα ξεκινήσουν - όπως παγίως συμβαίνει - από την προηγούμενη το απόγευμα.
- Ξανά στις ράγες το Intercity: Με 4 ρεπό το μήνα οι σταθμάρχες για να «βγει» το πρόγραμμα – Τα μέτρα ασφαλείας
- Μάστιγα τα περιστατικά μπούλινγκ και οι βίαιες επιθέσεις στα σχολεία της χώρας: Έντονη η ανησυχία των γονέων
- Ρένα Κουμιώτη: Ποια ήταν η τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών «Άναψε καινούργιο μου φεγγάρι» και «Αγαπιόμασταν»
- Ξεκινά η επέλαση της κακοκαιρίας «ILINA»: Ποιες περιοχές θα σαρώσει με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια
- Παράταση του διαγωνισμού για το διπλό αρδευτικό έργο - ΣΔΙΤ στην Κρήτη
Διαβάστε ακόμη
- Οι συνεργασίες που ταλαιπωρούν Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ, οι 10 γαλάζιοι στη νέα δικογραφία για ΟΠΕΚΕΠΕ και το απαγορευτικό για εκλογές
- Τα «αγκάθια» που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση - Πώς απαντάει στην κριτική για υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ και ακρίβεια
- Η ακρίβεια «τρώει» την αύξηση των 40 ευρώ στον κατώτατο μισθό - «Είναι ανεπαρκής και φτωχή»
- Η ΟΣΥ δίνει και άλλες γραμμές στους ιδιώτες παρά τα πρόστιμα - Από την αρχή ο διαγωνισμός για τις κάμερες σε λεωφορεία