Οικονομία|03.08.2023 21:15
Εξωδικαστικός: Εχουν ρυθμιστεί οφειλές 2,65 δισ. ευρώ - Ιστορικό υψηλό τον Ιούλιο
NewsroomΟυψηλός αριθμός ρυθμίσεων οφειλών μέσω εξωδικαστικού μηχανισμού συνεχίστηκε και κατά τον μήνα Ιούλιο του 2023 . Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, σε υψηλά σταθερά επίπεδα παραμένει ο αριθμός νέων αιτήσεων και οριστικών υποβολών. Στοιχεία που αντανακλούν το ενδιαφέρον των πολιτών και την αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου εργαλείου, η οποία τους τελευταίους μήνες εξελίσσεται δυναμικά δίνοντας λύση σε χιλιάδες οφειλέτες.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
- «Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
- Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
- Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
- Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα