Οικονομία|30.10.2023 14:05

ΑΣΕΠ: Τελευταία εβδομάδα για τις 1.843 προσλήψεις στο Δημόσιο

Newsroom

Κλείνουν την Παρασκευή οι αιτήσεις συμμετοχής στην 2ΓΒ/2023 προκήρυξη του ΑΣΕΠ και οι υποψήφιοι, που δεν το έχουν ήδη κάνει, θα πρέπει να βιαστούν προκειμένου να οριστοκοποιήσουν την αίτηση τους. Η προκήρυξη 2ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ, προβλέπει την πλήρωση 1.843 σε όλο το Δημόσιο, αποκλειστικά από τους επιτυχόντες του κλάδου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού που διεξήχθη τον περασμένο Μάρτιο.

Στην 2ΓΒ/2023 προκήρυξη του ΑΣΕΠ συμμετέχουν 21 ειδικότητες του κλάδου ΤΕ, ενώ οι θέσεις κατανέμονται σε Δήμους, Υπουργεία, Ανεξάρτητες Αρχές και άλλους φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα. 

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και δικαιολογητικών έχει ξεκινήσει από την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου και αναμένεται να λήξει την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00.

Να σημειωθεί ότι εντός της προκήρυξης 2ΓΒ/2023 περιλαμβάνονται και οι 31 θέσεις του πολιτικού προσωπικού της Δικαστικής Αστυνομίας, του κλάδου ΤΕ. 

Δείτε εδώ το ΦΕΚ της προκήρυξης

Τα πρόσθετα προσόντα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση έως και την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00. Να σημειωθεί ότι για να είναι έγκυρη η αίτηση θα πρέπει οι υποψήφιοι να πληρούν και τα πρόσθετα τυπικά προσόντα, τα οποία ζητά ο διαγωνισμός.

Αυτά δεν είναι άλλα από την πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή καθώς και την πιστοποίηση γνώσης της αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Γ1. 

Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr:

Το πιο εύκολο Proficiency στην Ελλάδα που δεν χρειάζεται μαθήματα

Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ

ΔημόσιομοριοδότησηΑΣΕΠειδήσεις τώρα